Antal personer: 4 personer
- 500 g champignoner
- 1 spsk olivenolie
- 2 løg
- 2-3 fed hvidløg
- Groftreven skal af 1 usprøjtet citron
- 2 spsk citronsaft
- Salt og peber
- 50 g semidried tomat
- 1 dl hakket persille
- 375 g spaghetti eller anden pasta
- Pynt: 50 g reven parmesanost
- Rens og skær champignonerne i skiver.
- Varm olien i en stor sauterepande og rist svampene gyldne heri under omrøring med hakket løg og finthakket hvidløg.
- Drys citronskal på, dryp citronsaft over, krydr med salt og peber og vend tomater og persille med svampene.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og bland den med svampesauteén, der serves med reven parmasan.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=111
3.1.09