Wok med shii-take og kejserhatte
- 100 g shiitake
- 100 g kejserhatte
- 1 løg
- ½ broccoli
- 2 gulerødder
- 250 g nudler
- 1 tsk. ingefær
- 1 stk. chili
- 1 ½ spsk. Soja
- Citronsaft
- Persille
- Vask gulerødder og broccoli og snit dem i grove stykker.
- Pil løget og snit det i små både.
- Skær shiitake svampene i 3 mm skiver eller i kvarte (stokken kan også spises).
- Snit chili fint.
- Opvarm en wok/pande med olie/smør
- Sæt en gryde med vand og salt over.
- Kog broccoli i vandet
- Svits gulerødder, løg, chili og shiitake på panden i ca. 5 min
- Kog nudlerne sammen med broccoli i ca. 3 min.
- Hæld vandet fra nudler og broccoli og sammenbland med de øvrige ingredienser i wokken.
- Tilsæt ingefær, soja og lad retten stå at simre
- Smag til med citronsaft og top retten med persille.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=1549
3.5.3251