Kejserhatte pizza
 
 
Ingredienser
  • 200 g kejserhatte
  • ½ l vand
  • 1 spsk. havsalt
  • ⅔ dl olivenolie
  • ½ pk gær
  • ca. 600 g mel
  • Tomatpasta
  • Din yndlingsost i mængde efter ønske
  • Evt. krydderurter
Tilberedning
  1. I vandet opblødes gær, salt og olie. Mel røres i og dejen æltes. Stilles på køl i min. 8 timer.
  2. Rulles ud til dejbund.
  3. Tomatpasta smøres på dejbunden.
  4. Drys osten på og fordel kejserhattene.
  5. Drys med havsalt og evt. krydderurter
  6. Dryp olivenolie over og bage ved 275 grader til den er let gylden, ca. 17 min.
Recipe by Tvedemose at http://tvedemose.dk/nyheder/kejserhatte-pizza