Persillesuppe med Kejserhattetoast
- 1½ l hønsebouillon
- 50 g smør
- 50 g hvedemel
- 2 dl piskefløde
- 1½ dl friskhakket kruspersille
- 4 skiver bondebrød
- 400 g Kejserhatte
- 2 stk. Kejserhatte til suppen
- 1 -2 spsk. rapsolie
- 1 dl piskefløde
- Salt og peber
- Smørret smeltes og bages med mel.
- Hønsebouillonen tilsættes lidt ad gangen.
- Suppen rundes af med fløden, tilsættes finthakket persille og smages evt. til med
- salt og peber. Kejserhatte deles i fire, ristes i olie på panden og placeres i suppen
- ved anretning.
- Kejserhattene skæres i mindre tynde skiver, ristes på pande i olie.
- Piskefløde tilsættes og smages til med salt og peber.
- Kejserhattene anbringes på brødet og bages i ovn ved 180 grader i ca. 3 minutter.
- Anretning: Persillesuppen arrangeres i varme dybe tallerkner med stykker af istede Kejserhatte og brødet serveres på kanten af tallerknen med en kvist af ruspersille.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=831
3.1.09