Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost
- 160 g okseinderlår/carpaccio
- 30 g Rucola salat
- 70 - 100 g Enoki svampe
- 30 g italiensk pecorino ost
- Marinade:
- 1½ dl olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk. finthakket kruspersille
- Marinade: citronsaft piskes med olivenolie, tilsættes presset hvidløg og kruspersille.
- Smages til med salt og peber.
- Rucola salat skylles og Enoki svampe skæres fri for rodnettet.
- Anretning:
- Okseinderlår arrangeres på en tallerken, midten toppes med Rucola salat og sprøde Enoki svampe.
- Marinaden fordeles rundt på kødet, og italiensk pecorino ost i spåner placeres på anretningen.
- Italiensk pecorino ost kan erstattes med en anden fast ost fx. grana, parmesan eller emmentaler.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=872
3.5.3208