Fyldte champignon med fars og bacon
 
 
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 12 store champignon
  • 200 g flæskefars
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • ½ stk finthakket løg
  • 3 spsk vand/mælk
  • 300 g bacon i skiver
  • salt og peber
Tilberedning
  1. Flæskefarsen røres med salt, peber, æg, hvedemel, løg og
  2. spædes med vand/mælk.
  3. Store champignon skylles og stokken hakkes og vendes i farsen.
  4. Champignon fores med baconskiver, fyldes med fars som
  5. dækkes med baconskiver.
  6. De fyldte champignon bages i et ildfast fad i ovnen ved 175°C i ca. 25 min.
  7. Anretning:
  8. De fyldte champignon stilles på tallerken eller fad og kan evt. pyntes med friske grønne krydderurter.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=907