Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
- 12 store champignon
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 stk rød peberfrugt
- ½ stk squash
- ½ - 1 stk finthakket løg
- champignonstokke
- 2 spsk rapsolie
- salt og peber
- Champignonerne skylles og stokken tages ud
- Champignonerne stilles i et ildfast fad og forbages i ovnen ved 175°C i 10 min.
- Peberfrugt, squash og champignonstokke skæres i fine tern
- Sauteres på panden med løg
- Smages til med hvidløg, salt og peber
- Grøntsagerne fyldes i de store champignon og bages færdig i ovnen ved 175°C i ca. 10–15 min.
- Anretning:
- De fyldte champignons stilles på tallerken eller fad og kan
- serveres med kold cremefraiche.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=911
3.1.09