Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:08. marts 2013
Tags:,

Forret med Enoki-svampe

Forret med Enoki-svampe
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 2

Ingredienser
  • 1½ dl. syrnet fløde 9%
  • ½ dl. fintklippet karse
  • ¼ tsk. groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g. Enoki-svampe
  • 175 g. røget fisk (f.eks. laks, ørred, makrel ell. ål)
  • 2½ dl. finstrimlet salat (f.eks. hjertesalat)
  • Karse til pynt

Tilberedning
  1. Vend forsigtigt syrnet fløde sammen med karse, salt og peber. Lad dressingen trække tildækket i køleskab i mindst ½ time. Smag til. Anret på to store tallerkener lidt af dressingen og herpå røget fisk i mindre stykker, salat og Enoki-svampe. Server resten af dressingen i en lille skål.
  2. Serveres med smørristet brød