Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:27. januar 2015

Fyldte champignon med krydret flødeost

Fyldte champignon med krydret flødeost
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 12

Ingredienser
  • 12 store champignon
  • 300 g flødeost
  • 2 spsk finthakket persille
  • 2 spsk frisk timian
  • ½ stk finthakket rød
  • peberfrugt
  • 1 spsk rom
  • revet ost og salt

Tilberedning
  1. Flødeosten røres med persille, timian, peberfrugt og smages til med rom og salt.
  2. Store champignon skylles og stokken fjernes.
  3. Champignonerne fyldes med ostecremen og drysses med revet ost.
  4. De fyldte champignon bages i et ildfast fad i ovnen ved 170 – 175°C i ca. 25 min.
  5. Anretning: De fyldte champignon stilles på tallerken eller fad og kan
  6. evt. pyntes med friske grønne krydderurter.