Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:14. juni 2018

Grillede portobello

Grillede portobello
 
Ingredienser
  • portobello
  • cremet ost
  • seranoskinke
  • krydderurter
  • tomat
  • rapsolie
  • salt

Tilberedning
  1. Skyld portobelloerne under rindende vand
  2. Knæk stokken af (kan hakkes op og bruges med det andet fyld)
  3. Er der ikke tilstrækkelig plads til fyld kan portobelloen evt. yderligere udhules med en ske
  4. Grill portobelloerne i 5-10 min med lamellerne ned af
  5. Vend portobelloerne og drys med salt
  6. Fyld portobelloerne med ost, seranoskinke, krydderruter og hakket tomat
  7. Hæld lidt olie over fyldet og færdiggrill i ca. 10 min.