Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:05. januar 2018

Kejserhatte pizza

Kejserhatte pizza
 
Ingredienser
  • 200 g kejserhatte
  • ½ l vand
  • 1 spsk. havsalt
  • ⅔ dl olivenolie
  • ½ pk gær
  • ca. 600 g mel
  • Tomatpasta
  • Din yndlingsost i mængde efter ønske
  • Evt. krydderurter

Tilberedning
  1. I vandet opblødes gær, salt og olie. Mel røres i og dejen æltes. Stilles på køl i min. 8 timer.
  2. Rulles ud til dejbund.
  3. Tomatpasta smøres på dejbunden.
  4. Drys osten på og fordel kejserhattene.
  5. Drys med havsalt og evt. krydderurter
  6. Dryp olivenolie over og bage ved 275 grader til den er let gylden, ca. 17 min.