Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:18. marts 2013

Mørbradgryde med skiver af champignon og ris

Mørbradgryde med skiver af champignon og ris
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 1 stk. svinemørbrad
  • 400 g champignon i tykke skiver
  • Olie, margarine
  • 1 stk. porre
  • 2 stk. gulerødder
  • 1 stk. løg
  • Vand, salt, peber evt. kviste af timian
  • Maizena saucejævner
  • 400 g kogte ris
  • Bredbladet persille

Tilberedning
  1. Svinemørbrad pudses af for sener og skæres i skiver, brunes på pande i fedtstof,
  2. efterfølgende ristes tykke skiver af champignon.
  3. Retten krydres med salt, peber, timian og vandet hældes på, så det dækker.
  4. Mørbradgryden skal småsimre i ca. 8 minutter og jævnes til passende konsistens
  5. med maizena.
  6. Grønsagerne klargøres, skæres i skiver og sauteres i en gryde og tilsættes
  7. mørbradgryden.
  8. Anretning: Serveres med løse ris og pyntes med bredbladet persille.