Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:13. marts 2013
Tags:,

Pasta med Enoki-svampe

Pasta med Enoki-svampe
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 2

Ingredienser
  • 100 g. Enoki-svampe
  • 300 g. frisk grøn båndpasta
  • 25 g. smør
  • ½ tsk. ostindisk karry
  • 250 g. kinakål i strimler
  • 50 g. forårsløg i skrå skiver
  • ½ tsk. groft salt
  • friskkværnet peber

Tilberedning
  1. Kog pastaen som angivet på emballagen.
  2. Smelt smørret ved kraftig varme i en dyb pande, men uden at det bruner. Tilsæt karry, kinakål og forårsløg. Svits blandingen i ca. 1½ minut og tilsæt ½ dl. Kogende pastavand, salt og peber. Smag til.
  3. Lad pastaen dryppe af og vend den i kinakålsblandingen. Anret pastaen i en varm skål lagvis med Enoki-svampe. Server straks.
  4. Tilbehør: Karonlines Pastaost