Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:14. marts 2016

Peberfrugtskål

Peberfrugtskål
 
Tilberedningstid

Total time

 

Grillet peber med dejligt fyld og gedeost på toppen – suverænt og<br> mættende tilbehør til grillet kød, fisk eller fugl.
Opskrift udviklet af:

Ingredienser
  • 2 dl perlespelt
  • 2 stk peberfrugt
  • 4 stk Shii-take svampe
  • 2 stk forårsløg
  • 2 stk blommetomater
  • 1 dl hakkede friske krydderurter
  • 50 g gedeost
  • Lidt olie til pensling
  • Salt og peber

Tilberedning
  1. Kog perlespelt i 15-20 minutter.
  2. Halvér og rens peberfrugter. Pensel dem udvendigt med lidt olie.
  3. Hak svampe, forårsløg, tomater og friske krydderurter groft.
  4. Bland det sammen med den færdigkogte spelt med lidt salt og peber.
  5. Hæld blandingen ned i de halve peberfrugter.
  6. Læg 1-2 skiver gedeost på toppen og pynt med lidt krydderurter.
  7. Grill dem ca. 10 minutter ikke for tæt på kullene ved middel varme.

Tips
Peberfrugterne kan også tilberedes i en ovn. Stil da peberfrugterne i et smurt
ovnfast fad i 25-30 min. ved 200 grader på midterste ribbe.