Tilberedningstid
Total time
 
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 500 g champignoner
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • Groftreven skal af 1 usprøjtet citron
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • 50 g semidried tomat
  • 1 dl hakket persille
  • 375 g spaghetti eller anden pasta

  • Pynt: 50 g reven parmesanost
Tilberedning
  1. Rens og skær champignonerne i skiver.
  2. Varm olien i en stor sauterepande og rist svampene gyldne heri under omrøring med hakket løg og finthakket hvidløg.
  3. Drys citronskal på, dryp citronsaft over, krydr med salt og peber og vend tomater og persille med svampene.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og bland den med svampesauteén, der serves med reven parmasan.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/nyheder/svampesaute-med-pasta