Champignon biks
- 100 g smør
- 400 g champignon
- 500 g skrællede jordskokker i store stykker.
- 4 Rødløg i både (ca. 300 g)
- 300 g broccoli i små buketter
- 1 tsk. timian
- 2 tsk. groft salt
- Friskkværnet peber
- Steg champignonerne i halvdelen af smørret ved kraftig varme i ca. 3 min. og tag dem op.
- Steg herefter jordskokkerne i resten af smørret ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min.
- Tilsæt løg, broccoli og timian. Steg videre under omrøring, i ca. 8 min.
- Kom champignonerne tilbage i gryden. Varm retten igennem og smag den til med salt og peber.
- Server champignon-biks som grøntsagstilbehør til fx stegt okseculotte.
Spises med spejlæg og ristet rugbrød.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=645
3.5.3251