Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce
- 12 store champignon
- 30 g smør
- 2 spsk. olie
- 1 stk. fint hakket løg
- 1 stk. rød peberfrugt
- 150 g rejer
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
- 1 dl hvidvin
- 1 dl piskefløde
- Maizena saucejævner
- 15 g revet ost
- ½ stk. citron i både
- 4 stk. grønne asparges
- Pynt: dild og Tatsoi salat
- De hakkede løg svitses på en pande i olie og smør, finthakkede rød peberfrugt,
- hvidløg sauteres med.
- Hvidvin hældes på og koges let cremet med fløden, jævnes med maizena og
- smages til med salt og peber.
- Afdryppede rejer vendes rundt i saucen.
- Champignon uden stok svitses let på panden i olie og tilsættes salt til sidst.
- Fyldes med rejer i hvidvinssauce og drysses med revet ost.
- Stilles i ovn ved 180 grader i ca. 3 minutter.
- Anretning: Champignons anrettes på tallerken eller fad og pyntes med dild. Citron og grønne asparges skrællet på langs lægges på tallerknen.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=827
3.5.3251