Pasta med Enoki-svampe
- 100 g. Enoki-svampe
- 300 g. frisk grøn båndpasta
- 25 g. smør
- ½ tsk. ostindisk karry
- 250 g. kinakål i strimler
- 50 g. forårsløg i skrå skiver
- ½ tsk. groft salt
- friskkværnet peber
- Kog pastaen som angivet på emballagen.
- Smelt smørret ved kraftig varme i en dyb pande, men uden at det bruner. Tilsæt karry, kinakål og forårsløg. Svits blandingen i ca. 1½ minut og tilsæt ½ dl. Kogende pastavand, salt og peber. Smag til.
- Lad pastaen dryppe af og vend den i kinakålsblandingen. Anret pastaen i en varm skål lagvis med Enoki-svampe. Server straks.
- Tilbehør: Karonlines Pastaost
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=855
3.1.09