Mørbradgryde med skiver af champignon og ris
- 1 stk. svinemørbrad
- 400 g champignon i tykke skiver
- Olie, margarine
- 1 stk. porre
- 2 stk. gulerødder
- 1 stk. løg
- Vand, salt, peber evt. kviste af timian
- Maizena saucejævner
- 400 g kogte ris
- Bredbladet persille
- Svinemørbrad pudses af for sener og skæres i skiver, brunes på pande i fedtstof,
- efterfølgende ristes tykke skiver af champignon.
- Retten krydres med salt, peber, timian og vandet hældes på, så det dækker.
- Mørbradgryden skal småsimre i ca. 8 minutter og jævnes til passende konsistens
- med maizena.
- Grønsagerne klargøres, skæres i skiver og sauteres i en gryde og tilsættes
- mørbradgryden.
- Anretning: Serveres med løse ris og pyntes med bredbladet persille.
Recipe by Tvedemose at https://tvedemose.dk/?p=866
3.5.3251