Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
Enoki I/S
Mail: kirsten@tvedemose.dk
Tel: 21298684
Adr: Langdyssevej 4, 4750 Lundby
CVR: 20296380

Bestilling og betaling
Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.
Priserne er dagspriser.
Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.
Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms – og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.
Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.
Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på kirsten@tvedemose.dk.

Betaling
Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.
Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.
Vi accepterer følgende korttyper:
. Visa/Dankort
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard
. MasterCard Debit
. Maestro

Online betaling med kort
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.
Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb -hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid
Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre hver torsdag med 1-2 dages levering.
Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger
Vores fragtpris er fast uanset bestillingens størrelse og er inkluderet i prisen på det pågældende produkt.
Forsendelsen leveres til en pakkeboks, som køber selv vælger. Det er købers ansvar at afhente pakken, samme dag som blokken bliver leveret til pakkeboksen.
Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Returnering og fortrydelsesret
Når du handler med Enoki I/S har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail til ms@tvedemose.dk give os meddelelse herom, senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Er varen taget i brug er fortrydelsesretten ikke længere gældende. Er varen i perioden med fortrydelsesret ikke opbevaret efter anvisningen, bortfalder fortrydelsesretten. Skulle der mod forventning være sket fejl i leveringen, eller er produktet beskadiget, skal der fremsendes en reklamation med billede dokumentation, som vi kan tage stilling til. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så kvaliteten ikke forringes.