Shii-take svampe (200g) skæres i tynde skiver. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Tør dem i ovnen ved ca. 60° i ca. 2 timer.
Udblød svampene i vandet, gerne natten over i køleskabet. Tag svampene op og pres væsken ud af dem. Brug dem i andre retter, fx i svampespread.
Kog udblødningsvand og kombu op til 60° og fjern skummet fra overfladen. Lad det simre 5 min. Hæld fonden gennem et klæde.
Spæd evt. med lidt ekstra vand til der er 1 liter og smag evt. til med sojasauce.
Læg tangen i blød i en skål koldt vand.
Skær 200 g friske shii-take i tynde skiver. Halvér kejserhattene og skær dem i tynde skiver. Rist svampene i olie i en sautérpande. Hæld fonden ved og kog forsigtigt op. Kog broccolini i suppen i et par minutter.
Smag suppen til.
Tilsæt enoki, wakame, fintsnittet forårsløg og radisespirer lige inden servering.