Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Portobello med krydderurter

09. januar 2018
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med krydderurter   Print Ingredienser Forskellige krydderurter (basilikum, merian, persille mv.) Lidt smør/olie Tilberedning Portobelloerne skylles, forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader Drysses med salt og fyldet komme
Fortsæt læsning →

PortobelloBurger med aioli, syltede squash og ristede løg

20. september 2016
by Martin Sørensen
Comments are off
Portobello burger   Print Ingredienser - Aioli: 3 del god mayonnaise 7 laurbærblade 2 fed fint reven hvidløg Chili efter smag 1 spsk tørret timian Havsalt ½ spsk sukker 3 spsk eddike - Syltet squash: Ca ½ l eddike ½ vaniljestang
Fortsæt læsning →

Portobello med pesto, ruccula og parmesanost

11. maj 2016
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med pesto, ruccula og parmesanost   Print Ingredienser Portobello Pesto Ruccola Parmesanost Tilberedning Portobelloerne skylles, forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader Drysses med salt og fyldet kommes i Færdigsteges i 4
Fortsæt læsning →

Portobello med rejer, løg, krydderurter og peberfrugt

29. marts 2016
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med rejer, løg, krydderurter og peberfrugt   Print Ingredienser 4 stk. portobello 250 g rejer 1 løg 2 stk. Peberfrugt 150g creme fraiche Krydderurter (basilikum, timian og/eller persille) Tilberedning Portobelloerne skylles og stokken knæ
Fortsæt læsning →

Portobello med blandede grøntsager

13. marts 2016
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med blandede grøntsager   Print Ingredienser Finthakkede grøntsager, f.eks. peberfrugter, courgetter, løg, tomater Tilberedning Portobelloerne skylles, forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader Drysses med salt og fyldet ko
Fortsæt læsning →

Portobello med krydderflødeost og hvidløg

17. februar 2016
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med krydderflødeost og hvidløg   Print Ingredienser Krydderflødeost Hvidløg Krydderurter Tilberedning Portobelloerne skylles, forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader Drysses med salt og fyldet kommes i Færdigsteges i 4-6
Fortsæt læsning →

Portobello med gorgonzola eller anden skimmelost

23. juni 2014
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med gorgonzola eller anden skimmelost   Print Ingredienser Gorgonzola eller anden skimmelost Tilberedning Portobelloerne skylles, forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader Drysses med salt og fyldet kommes i Færdigsteges i
Fortsæt læsning →

Portobello med leverpostej og bacon

23. juni 2014
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med leverpostej og bacon   Print Ingredienser Leverpostej Bacon Tilberedning Portobelloerne skylles, forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader Drysses med salt og fyldet kommes i Færdigsteges i 4-6 min. i ovn eller grill 3.
Fortsæt læsning →

Portobello med krydret frikadellefars og bacon

03. februar 2014
by Martin Sørensen
0 Comment
Portobello med krydret frikadellefars og bacon   Print Ingredienser Portobello svampe Frikadellefars Bacon Tilberedning Portobelloerne skylles, forsteges i ovn eller grill i ca. 15 min. ved 200 grader. Drysses med salt og fyldet kommes i. Færdigsteg
Fortsæt læsning →

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv. Se programmet her...

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies