Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Persondata- og cookiepolitik

1. Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende type oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon: IP-adresse og geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og indtaster informationerne behandles desuden: Navn, titel, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

1.1 Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

1.2 Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

1.3 Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

1.4 Tilbagetrækning af tilladelse og sletning af personoplysninger
Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger til marketingformål, kan du sende en email til ms@tvedemose.dk. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker, at vi sletter de personoplysninger vi måtte have fået om dig i forbindelse med dine besøg på websitet.

1.5 Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

2. Cookies

Generelt
Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig. Længere nede på denne side kan du læse, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en cookie?
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

2.2 I hvor lang tid opbevarer vi cookies?
Da cookies vi benytter har forskellige opbevaringstid for data, kan vi ikke sige noget generelt om opbevaringstiden. Cookies fra Google, sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 26 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. Dataen opbevares derfor i højst 26 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering eller søg efter “cookies” i din browsers hjælpe sektion.

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?
Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.
Vi bruger også cookies til at levere målrettede online-annoncer. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
I dette afsnit finder du en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.

Google
YouTube

Oplysninger kan også videregives til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

2.6 Cookies fra annoncenetværk
Annoncenetværk, der sender cookies via vores website:

Google
YouTube

Disse cookies bruges til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Ønsker du ikke at indgå i disse netværk, kan du fravælge dem samlet eller individuelt her.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

2.7 Kontaktoplysninger
Hvis du ønsker nærmere oplysninger vores behandling af persondata eller websitet og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os på ms@tvedemose.dk

2.8 Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Enoki I/S
Mail: ms@tvedemose.dk
Tel: 29907813
Adr: Langdyssevej 4, 4750 Lundby
CVR: 20296380