Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email

  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt



Kommende aktiviteter

 

 

Rundvisning på Tvedemose søndag den 18. september 2022 i forbindelse med åbent landbrug.

Her på gården har vi netop færdiggjort nyt byggeri, der blandt andet skal sikre vores økologiske produktion i fremtiden. Dermed bliver vi også endnu mere bæredygtige.

derfor har vi 4 rundvisninger á max 50 personer søndag den 18. september  i tidrummet 10.00-16.00. tilmelding sker via Landbrug og fødevarer hjemmeside under åbent landbrug.

Det er som altid muligt at lave en aftale om rundvisning på Tvedemose. I skal dog være minimum 15 personer og rundvisningen foregår en hverdagsaften. (tirsdag, onsdage eller torsdag). Ring til Kirsten på 2129-8684 og aftal tid. Der er lang ventetid,  så vær i god tid med planlægningen.

 

Køb muld til haven

Er det tid til at gå i haven? Hver lørdag sælger vi afdrevet svampemuld til haven, så tag traileren med, det koster 200 kr./m3. incl moms.

Vi sælger mulden på Tvedemose-gården hver lørdag formiddag fra kl.08.00-12.00 ( I april mdr. fra 08.00-14.00)

 

 

 

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

andebryst asparges bacon bulgur burger bønner carpaccio champignon dyrekølle Enoki enoki sandwich flæskefars flødeost grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marinade marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pizza Portobello rejer ris risotto Shii-take svampe shiitake spaghetti spelt spinat suppe svampe svinemørbrad tranebær

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Fødevarestyrelsens smiley-rapporter



Betalingskort

Betalingskort

Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik


Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies