Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email

  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt



Grillede enoki

12. marts 2018
Comments are off
Grillede enoki   Print Ingredienser 200 g enoki 25 g parmaskinke 1 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 1 spsk. citronsaft ½ tsk. fintrevet citronskal Salt og peber 1 skalotteløg 1 tsk. friske timianblade 25 g parmesan Tilberedning Læg parmaskinken på en
Fortsæt læsning →

Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost

18. august 2015
0 Comment
Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost
Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost   Print Antal personer: 4 Ingredienser 160 g okseinderlår/carpaccio 30 g Rucola salat 70 – 100 g Enoki svampe 30 g italiensk pecorino ost Marinade: 1½ dl olivenolie 1 spsk. cit
Fortsæt læsning →

Suppe med Enoki-svampe

18. marts 2013
0 Comment
Suppe med Enoki-svampe
Suppe med Enoki-svampe   Print Antal personer: 2 Ingredienser 100 g. Enoki-svampe 25 g. smør 2 gulerødder i små tern (ca. 100 g.) ½ l. klar bouillon 50 g. frosne ærter 1 dl. Fintklippet purløg (ca. 2 bdt.) Tilberedning Skil stokkene fra hinanden og
Fortsæt læsning →

Pasta med Enoki-svampe

13. marts 2013
0 Comment
Pasta med Enoki-svampe
Pasta med Enoki-svampe   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 2 Ingredienser 100 g. Enoki-svampe 300 g. frisk grøn båndpasta 25 g. smør ½ tsk. ostindisk karry 250 g. kinakål i strimler 50 g. forårsløg i skrå skiver ½
Fortsæt læsning →

Salat i variant med sprøde Enoki svampe

13. marts 2013
0 Comment
Salat i variant med sprøde Enoki svampe   Print Antal personer: 4 Ingredienser 100 g Tatsoi salat, Mizuna salat, Baby leaves 100 g Enoki svampe 120 g grønne bønner 12 små perleløg Tilberedning Salat varianterne skylles, bønnerne gives et hurtigt opk
Fortsæt læsning →

Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie

13. marts 2013
0 Comment
Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie
Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 6 Ingredienser Svampepostej: 200 g champignon i tykke skiver 1½ spsk. olie 60 g pistacienødder 225 g løg 1½ spsk.
Fortsæt læsning →

Forret med Enoki-svampe

08. marts 2013
Comments are off
Forret med Enoki-svampe
Forret med Enoki-svampe   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 2 Ingredienser 1½ dl. syrnet fløde 9% ½ dl. fintklippet karse ¼ tsk. groft salt friskkværnet peber 100 g. Enoki-svampe 175 g. røget fisk (f.eks. laks, ørr
Fortsæt læsning →

Spinatsalat med Enoki svampe

07. marts 2013
0 Comment
Spinatsalat med Enoki svampe
Spinatsalat med Enoki svampe   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 2 Ingredienser 100 g Enoki svampe 150 g friske spinatblade 1 gul peberfrugt (ca.125 g) 75 g blå eller hvid skimmelost Dressing: 2 spsk. hvidvinseddik
Fortsæt læsning →

Enoki-svampe med smørstegt persille

05. marts 2013
0 Comment
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 2 Ingredienser 100 g. Enoki-svampe 25 g. smør 1 dl. persille i små kviste Tilberedning Lad smørret gyldne i en pande og steg persillen i ca. 2
Fortsæt læsning →

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv.
Se programmet her…

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

andebryst asparges bacon bulgur burger bønner carpaccio champignon dyrekølle Enoki enoki sandwich flæskefars flødeost grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marinade marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pizza Portobello rejer ris risotto Shii-take svampe shiitake spaghetti spelt spinat suppe svampe svinemørbrad tranebær

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Fødevarestyrelsens smiley-rapporter



Betalingskort

Betalingskort

Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik


Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441