Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Pulled kejserhatte

13. marts 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Pulled kejserhatte   Print Antal personer: 4 Ingredienser 400 g kejserhatte 250 g grillede svampe 1 spsk. olivenolie Salt og peber Bbq-sauce 100 g grønkål 100 g spidskål 2 forårsløg 3 spsk. mayonnaise 1 spsk. æbleeddike Evt. ¼ tsk. stødt sellerifrø
Fortsæt læsning →

Pizza med kejserhatte

20. januar 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Pizza med kejserhatte   Print Ingredienser 200 g kejserhatte ½ l vand 1 spsk. havsalt ⅔ dl olivenolie ½ pk gær ca. 600 g mel Tomatpasta Din yndlingsost i mængde efter ønske Evt. krydderurter Tilberedning I vandet opblødes gær, sa
Fortsæt læsning →

Spaghetti med tomat og kejserhatte

10. januar 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Spaghetti med tomat og kejserhatte   Print Ingredienser 200 g kejserhatte 500 g pasta 3 tomater 1 løg 2 fed hvidløg Olivenolie Salt, peber Tilberedning Kog spaghettien i salt til den er al dente. Del kejserhatte i passende skiver og steg på en varm
Fortsæt læsning →

Brasede kartofler med kejserhatte

10. januar 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Brasede kartofler med kejserhatte   Print Ingredienser 1 kg kartofler 200 g kejserhatte 200 g champignon 1 løg 100 g Bacon Basilikum Salt og peber Tilberedning Kartoflerne, skrælles, deles og koges med lidt salt. Bacon steges på panden og tages af p
Fortsæt læsning →

Ratatouille med kejserhatte

08. januar 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Ratatouille med kejserhatte   Print Ingredienser 200 g kejserhatte 1 peberfrugt 2 løg 1 squash / butternut squash 1 aubergine 2 dåser hakket tomat 3 fed hvidløg Timian, salt og peber Tilberedning Skyl grøntsagerne og snit i store tern. Varm en pande
Fortsæt læsning →

Kejserhatte og rodfrugter

05. januar 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Stegte kejserhatte og rodfrugter   Print Antal personer: 4 Ingredienser 200 g kejserhatte 200 g rodbede 200 g gulerod 200 g selleri 800 g kartofler Olivenolie salt og peber Tilberedning Skræl rodfrugterne og skær dem i både eller fritter. Skær kejse
Fortsæt læsning →

Kejserhatte pizza

05. januar 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Kejserhatte pizza   Print Ingredienser 200 g kejserhatte ½ l vand 1 spsk. havsalt ⅔ dl olivenolie ½ pk gær ca. 600 g mel Tomatpasta Din yndlingsost i mængde efter ønske Evt. krydderurter Tilberedning I vandet opblødes gær, salt o
Fortsæt læsning →

Spaghetti carbonara med kejserhatte

10. november 2016
by Martin Sørensen
Comments are off
Carbonara med kejserhatte   Print Ingredienser 200 g kejserhatte 500 g spaghetti 4 æg 3 dl piskefløde 100 g revet parmesan 2 tomater Evt. friske krydderurter Tilberedning Sæt vand over til spaghetti og kog i salt til de er al dente. Skær kejserhatte
Fortsæt læsning →

Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte

10. januar 2016
by Martin Sørensen
Comments are off
Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte   Print Ingredienser 200 g kejserhatte 1000 g blandende rodfrugter 1 liter vand 2 løg 1 bouillonterning ½ liter piskefløde Salt, peber Tilberedning Rodfrugterne skrælles, skæres i små tern og koges i en lit
Fortsæt læsning →

Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat

18. oktober 2015
by Martin Sørensen
0 Comment
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat   Print Tilberedningstid 20 mins Total time 20 mins   Antal personer: 4 Ingredienser 8 stk. Kejserhatte 4 skiver selleri i 2 cm. tykkelse 1 spsk. rapsolie 40 g Mizuna salat ½ tsk. trøffelolie
Fortsæt læsning →
12

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv. Se programmet her...

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441