Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Shii-take fond

13. marts 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Shii-take fond   Print Antal personer: 4 Ingredienser 400 g friske shii-take 10 g kombu 1 liter vand Evt. ekstra vand Evt. sojasauce 5 g wakametang 50 g kejserhatte 1 tsk. smagsneutral olie ½ liter shii-takefond 250 g broccolini 50 g enoki 2 forårsl
Fortsæt læsning →

Smørstegte shii-take

15. januar 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Smørstegte shii-take   Print Ingredienser 100 g shiitake smør krydderurter fx timian, persille og salvie salt Tilberedning Opvarm en pande ¾ varme Tilsæt smør Steg shiiitake-svampene i krydderurter og salt 6-8 min. Fungerer perfekt som tilbeh
Fortsæt læsning →

Wok med shii-take og kejserhatte

12. oktober 2017
by Martin Sørensen
Comments are off
Wok med shii-take og kejserhatte   Print Antal personer: 4 Ingredienser 100 g shiitake 100 g kejserhatte 1 løg ½ broccoli 2 gulerødder 250 g nudler 1 tsk. ingefær 1 stk. chili 1 ½ spsk. Soja Citronsaft Persille Tilberedning Vask gulerødder og
Fortsæt læsning →

Shii-take sauce

10. oktober 2017
by Martin Sørensen
Comments are off
Shii-take sauce   Print Ingredienser 200 g shii-take 2 dl fløde 4 dl rødvin 1 dl vand 1 bouillonterning 1 løg Salt Tilberedning Hak shii-take og løg fint Svits shii-take og løg i en gryde med lidt smør/olie Tilsæt rødvin og vand + bouillon og kog op
Fortsæt læsning →

Risotto med shiitake svampe

06. oktober 2017
by Martin Sørensen
Comments are off
Risotto med shiitake svampe   Print Tilberedningstid: 35 mins Total time 35 mins   Antal personer: 4 Ingredienser 100 g shiitake 200 g risottoris 1 l grøntsagsbouillon 1 skalotteløg 1 fed hvidløg 1 rød peber 2 dl hvidvin 50 g parmasan 25 g smør
Fortsæt læsning →

Shiitake pesto

02. oktober 2017
by Martin Sørensen
Comments are off
  Print Ingredienser 100 g Shii-take svampe 25 g hasselnødder 25 g parmesan 1 lille håndfuld persille 1 lille fed hvidløg ½ dl smagsneutral olie, f.eks. rapsolie ¼ tsk salt peber ½ spsk citronsaft Tilberedning Rens svampene og steg dem med ha
Fortsæt læsning →

Pizza med shii-take

02. oktober 2017
by Martin Sørensen
Comments are off
Pizza med shii-take   Print Ingredienser Dej 10 g Gær 1,2 dl Vand 125 g Hvedemel 75 g Rugmel ½ tsk. Salt ½ tsk. sukker ½ spsk. Olie Fyld 60 g Flødeost med urter og hvidlø 1 fed hvidløg, finthakket 80 g revet hård ost, fx. krysta
Fortsæt læsning →

Shii-take bacon chips

15. maj 2017
by Martin Sørensen
Comments are off
Shii-take bacon chips   Print Ingredienser 100 g shiitake svampe 5 spsk. rapsolie ½ tsk. salt ½ tsk. paprika Tilberedning - Skær shii-take svampene i skiver af 3 til 5 mm i tykkelse. - Tag en skål og bland rapsolie, paprika og salt sam
Fortsæt læsning →

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv. Se programmet her...

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441