Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte

10. januar 2016
by Martin Sørensen
Comments are off
Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte   Print Ingredienser 200 g kejserhatte 1000 g blandende rodfrugter 1 liter vand 2 løg 1 bouillonterning ½ liter piskefløde Salt, peber Tilberedning Rodfrugterne skrælles, skæres i små tern og koges i en lit
Fortsæt læsning →

Suppe med Enoki-svampe

18. marts 2013
by Martin Sørensen
0 Comment
Suppe med Enoki-svampe
Suppe med Enoki-svampe   Print Antal personer: 2 Ingredienser 100 g. Enoki-svampe 25 g. smør 2 gulerødder i små tern (ca. 100 g.) ½ l. klar bouillon 50 g. frosne ærter 1 dl. Fintklippet purløg (ca. 2 bdt.) Tilberedning Skil stokkene fra hinanden og
Fortsæt læsning →

Hønsebouillon med svampe og forårsløg

30. oktober 2012
by Martin Sørensen
Comments are off
Hønsebouillon med svampe og forårsløg
En god svampesuppe til kolde tider.
Fortsæt læsning →

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv. Se programmet her...

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441