Sprøjt kejserhattene på alle sider med en oliespray. Grill dem under låg, til de er helt møre. Lad dem køle lidt af.
Læg svampene på et skærebræt. Hold i ’hatten’ og skrab stokken med en gaffel til det trevler. Skær hatten i tynde strimler.
Smag svampene til med salt og peber.
Bbq-sauce:
Hak løget og svits det i olie i en gryde. Tilsæt tomatpuré og svits det med et øjeblik.
Tilsæt presset hvidløg, brun farin, æbleeddike, stærk og røget paprika, spidskommen, stjerneanis og vand. Lad saucen koge til en god tyk konsistens.
Smag til med salt og peber og lad saucen køle af.
Coleslaw:
Snit kålen mellemfint. Snit forårsløgene fint.
Rør mayonnaise med æbleeddike og sellerifrø.
Vend kålen i dressingen og smag til med salt og peber.
Varm burgerbollerne i ovnen og pulled kejserhatte i en gryde. Læg bollerne sammen med pulled kejserhatte, kålslaw og dryp med bbq-sauce.
3.5.3229
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies