Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Grillede enoki
Svampespread
Date:
13. marts 2018
Tags:
burger
,
kejserhatte
Pulled kejserhatte
Pulled kejserhatte
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
400 g kejserhatte
250 g grillede svampe
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Bbq-sauce
100 g grønkål
100 g spidskål
2 forårsløg
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. æbleeddike
Evt. ¼ tsk. stødt sellerifrø
Salt og peber
4 burgerboller
Tilberedning
Pulled kejserhatte:
Sprøjt kejserhattene på alle sider med en oliespray. Grill dem under låg, til de er helt møre. Lad dem køle lidt af.
Læg svampene på et skærebræt. Hold i ’hatten’ og skrab stokken med en gaffel til det trevler. Skær hatten i tynde strimler.
Smag svampene til med salt og peber.
Bbq-sauce:
Hak løget og svits det i olie i en gryde. Tilsæt tomatpuré og svits det med et øjeblik.
Tilsæt presset hvidløg, brun farin, æbleeddike, stærk og røget paprika, spidskommen, stjerneanis og vand. Lad saucen koge til en god tyk konsistens.
Smag til med salt og peber og lad saucen køle af.
Coleslaw:
Snit kålen mellemfint. Snit forårsløgene fint.
Rør mayonnaise med æbleeddike og sellerifrø.
Vend kålen i dressingen og smag til med salt og peber.
Varm burgerbollerne i ovnen og pulled kejserhatte i en gryde. Læg bollerne sammen med pulled kejserhatte, kålslaw og dryp med bbq-sauce.
3.5.3229
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.
Acceptér
Læs mere om cookies