Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email

  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt



Pulled kejserhatte

13. marts 2018
Comments are off
Pulled kejserhatte   Print Antal personer: 4 Ingredienser 400 g kejserhatte 250 g grillede svampe 1 spsk. olivenolie Salt og peber Bbq-sauce 100 g grønkål 100 g spidskål 2 forårsløg 3 spsk. mayonnaise 1 spsk. æbleeddike Evt. ¼ tsk. stødt sellerifrø
Fortsæt læsning →

PortobelloBurger med aioli, syltede squash og ristede løg

20. september 2016
Comments are off
Portobello burger   Print Ingredienser – Aioli: 3 del god mayonnaise 7 laurbærblade 2 fed fint reven hvidløg Chili efter smag 1 spsk tørret timian Havsalt ½ spsk sukker 3 spsk eddike – Syltet squash: Ca ½ l eddike ½
Fortsæt læsning →

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv.
Se programmet her…

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

andebryst asparges bacon bulgur burger bønner carpaccio champignon dyrekølle Enoki enoki sandwich flæskefars flødeost grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marinade marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pizza Portobello rejer ris risotto Shii-take svampe shiitake spaghetti spelt spinat suppe svampe svinemørbrad tranebær

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Fødevarestyrelsens smiley-rapporter



Betalingskort

Betalingskort

Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik


Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441