Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Opskrifter
Alle
Desserter
Efterårsmad
Forårsmad
Forretter
Hovedretter
Salater
Sommermad
Tilbehør
Vintermad
Grillspyd og sommergrønt
Grillede portobello
Shii-take fond
Svampespread
Pulled kejserhatte
Grillede enoki
Pizza med kejserhatte
Smørstegte shii-take
Spaghetti med tomat og kejserhatte
Portobello med krydderurter
Ratatouille med kejserhatte
Kejserhatte og rodfrugter
Wok med shii-take og kejserhatte
Shii-take sauce
Risotto med shiitake svampe
Shiitake pesto
Pizza med shii-take
Frikadeller med champignon
Shii-take bacon chips
Rødvinsmarinerede champignon (marineres 2 dage før brug)
Bulgurkarbonade med champignon og baby salatmix, anrettet med rødbedecreme
Svampebrød
Spaghetti carbonara med kejserhatte
PortobelloBurger med aioli, syltede squash og ristede løg
Champignon fyldte kyllingebryst på sprød crouton med persilleolie
Portobello med pesto, ruccula og parmesanost
Sandwich med Enoki svampe
Portobello med rejer, løg, krydderurter og peberfrugt
Peberfrugtskål
Portobello med blandede grøntsager
Gratinerede svampe
Portobello med krydderflødeost og hvidløg
Suppe med rodfrugter og stegte kejserhatte
Fyldte champignon med fars og bacon
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost
Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
Røget dyrekølle med Kejserhatte og støbt tranebærterrin
Lammefilet med kejserhatte og æbler
Ovnbagt kartoffel med champignoncreme og salat i varianter med rødløg
Fyldte champignon med krydret flødeost
Portobello med gorgonzola eller anden skimmelost
Portobello med leverpostej og bacon
Portobello med krydret frikadellefars og bacon
Mørbradgryde med skiver af champignon og ris
Suppe med Enoki-svampe
Pasta med Enoki-svampe
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Marinerede champignon
Fyldte champignon
Grillede svampe med sesamfrø
Salat i variant med sprøde Enoki svampe
Persillesuppe med Kejserhattetoast
Rosmarinstegt andebryst m. rødvinsmarinerede champignon og kumquat
Fyldte svampe med rejer i hvidvinssauce
Svampepostej med råsyltede brombær og Enoki svampe i citronolie
Forret med Enoki-svampe
Nye kartofler med pancetta og ristede svampe
Spinatsalat med Enoki svampe
Carpaccio med Kejserhatte
Champignon biks
Enoki-svampe med smørstegt persille
Vanilleis med svampe i Grand Marnier
Hønsebouillon med svampe og forårsløg
Svampesaute med pasta
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.
Acceptér
Læs mere om cookies