Grillspyd og sommergrønt
- 200 g hvide champignon
- 200 g brune champignon
- 100 g kejserhatte
- 2 stk majskolber
- 2 tomater
- 1 squash
- 1 peberfrugt
- 1 løg
- 1 hjertesalat
- rapsolie
- salt og peber
- Tænd op i grillen og læg majskolberne på
- Skyl alle grøntsager
- Skær, squash, løg, peberfrugt ud i store stykker og sæt dem skiftevis på et spyd sammen med brune og hvide champignon
- Del og skyl hjertesalat
- Hæld lidt olie over grøntsagerne og krydr med salt og peber
- Skær kejserhatte i skiver og læg alle grøntsager på grillen
3.5.3251
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies