Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Grillede portobello
Date:
18. juni 2018
Grillspyd og sommergrønt
Grillspyd og sommergrønt
Print
Ingredienser
200 g hvide champignon
200 g brune champignon
100 g kejserhatte
2 stk majskolber
2 tomater
1 squash
1 peberfrugt
1 løg
1 hjertesalat
rapsolie
salt og peber
Tilberedning
Tænd op i grillen og læg majskolberne på
Skyl alle grøntsager
Skær, squash, løg, peberfrugt ud i store stykker og sæt dem skiftevis på et spyd sammen med brune og hvide champignon
Del og skyl hjertesalat
Hæld lidt olie over grøntsagerne og krydr med salt og peber
Skær kejserhatte i skiver og læg alle grøntsager på grillen
3.5.3251
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441