Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Shii-take fond
Grillspyd og sommergrønt
Date:
14. juni 2018
Grillede portobello
Grillede portobello
Print
Ingredienser
portobello
cremet ost
seranoskinke
krydderurter
tomat
rapsolie
salt
Tilberedning
Skyld portobelloerne under rindende vand
Knæk stokken af (kan hakkes op og bruges med det andet fyld)
Er der ikke tilstrækkelig plads til fyld kan portobelloen evt. yderligere udhules med en ske
Grill portobelloerne i 5-10 min med lamellerne ned af
Vend portobelloerne og drys med salt
Fyld portobelloerne med ost, seranoskinke, krydderruter og hakket tomat
Hæld lidt olie over fyldet og færdiggrill i ca. 10 min.
3.5.3251
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441