Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Danske svampe af højeste kvalitet

For at sikre en høj kvalitet på vores champignoner bliver svampebedene tyndet ud hver anden time. Det foregår ved, at man plukker de bedste svampe, så der bliver gjort plads til de nye, som senere på dagen kan blive plukket.

Vores svampe gror langsomt og er derfor mere faste og hårde, hvilket giver dem en kraftfuld smag. Det er vigtigt for os, at vores champignoner kan spises rå og dette stiller høje krav til vores kvalitet. Vi producerer svampe af højere kvalitet ved hjælp af  egen hjemmelavet substrat, kontrolleret klima, specielle sorter, høj hygiejne, daglig rengøring og samtidig foregår det helt uden brug af sprøjtemidler.
Når svampene kommer frem på bedene, så bliver de som små nøje udvalgt til et bestemt produkt. Derved sikrer vi at vi får den bedste kvalitet.

Vi bruger meget tid på at udvikle opskrifter og produkter, så brugerne får mest ud af svampene. Vi har indpakninger i mange størrelser, så det kan tilpasses den enkelte forbruger. Fx vores 100 g skiveskårne champignon der er vasket og klar til brug. Vores produkter tilgodeser både den store familie og den enkelte forbruger med et mindre behov.

Vi bruger lokal arbejdskraft, hvilket sikrer, at vi kan kommunikere ud til vores medarbejdere, hvilke produkter vi ønsker de skal plukke i rummene. Kommunikation er en meget vigtig del i vores daglige arbejde, da vi arbejder med så mange forskellige produkt typer som vi gør. Det er meget vigtigt for os, at der ikke sker fejl produktion pga. misforståelser i kommunikationen.

Om Tvedemose

  • Produktion af danske champignon
  • Danske svampe af højeste kvalitet
  • Bæredygtig dyrkning af svampe
  • Økologiske svampe
  • Anerkendelser & certificeringer
  • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Hvor købes vores produkter?
  • Tvedemose’s historie

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 16.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441