For at sikre en høj kvalitet på vores champignoner bliver svampebedene tyndet ud hver anden time. Det foregår ved, at man plukker de bedste svampe, så der bliver gjort plads til de nye, som senere på dagen kan blive plukket.
Vores svampe gror langsomt og er derfor mere faste og hårde, hvilket giver dem en kraftfuld smag. Det er vigtigt for os, at vores champignoner kan spises rå og dette stiller høje krav til vores kvalitet. Vi producerer svampe af højere kvalitet ved hjælp af egen hjemmelavet substrat, kontrolleret klima, specielle sorter, høj hygiejne, daglig rengøring og samtidig foregår det helt uden brug af sprøjtemidler.
Når svampene kommer frem på bedene, så bliver de som små nøje udvalgt til et bestemt produkt. Derved sikrer vi at vi får den bedste kvalitet.
Vi bruger meget tid på at udvikle opskrifter og produkter, så brugerne får mest ud af svampene. Vi har indpakninger i mange størrelser, så det kan tilpasses den enkelte forbruger. Fx vores 100 g skiveskårne champignon der er vasket og klar til brug. Vores produkter tilgodeser både den store familie og den enkelte forbruger med et mindre behov.
Vi bruger lokal arbejdskraft, hvilket sikrer, at vi kan kommunikere ud til vores medarbejdere, hvilke produkter vi ønsker de skal plukke i rummene. Kommunikation er en meget vigtig del i vores daglige arbejde, da vi arbejder med så mange forskellige produkt typer som vi gør. Det er meget vigtigt for os, at der ikke sker fejl produktion pga. misforståelser i kommunikationen.