Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Anerkendelser & certificeringer

GLOBALGAP er en vigtig del af produktionen og aktiviteterne hos Tvedemose. Det er et redskab til fremtidig sikring af kvalitet, sporbarhed og dokumentation hos producenter af frugt og grønt.

GLOBALGAP er en forkortelse for Global Good Agricultural Practice – hvilket hentyder til at standarden er defineret af en række store europæiske detailkæder og fødevareproducenter – og “Good Agricultural Practice” som betyder godt landmandsskab.

Grundprincipperne er:

  • Sporbarhed
  • Kvalitet
  • Fødevaresikkerhed
  • Miljø
  • Medarbejdernes sikkerhed og velfærd.

Tvedemose har fået følgende priser og anden hæder:

    • Næstved Erhvervspris for at fremme den lokale erhvervsudvikling og beskæftigelse, 2017
    • Gasa Nord Grønt Prisen for innovation og værdiskabelse, 2017
    • Dansk Gartneris Innovationspris for branding og markedsføring af produkter, 2017
    • Roskilde Dyrskue: 3. plads fødevareudstillingen med økologiske miniportobello, 2014.
    • Det danske gastronomiske Akademis hædersdiplom for stadig have fokus på nicherne og kvaliteten selv om virksomheden er stor, 2012.
    • Besøg af Hans Kongelige Højhed i forbindelse med regentparrets besøg i Næstved Kommune, 2012.
    • Roskilde Dyrskue: 2. plads fødevareudstillingen med enoki, 2011.
    • Fladså Erhvervsforenings Initiativpris, 2011.
    • Grønt Centers Initiativpris for innovative måde at forny os ved at starte nye produkter op, 2005.

Om Tvedemose

  • Produktion af danske champignon
  • Danske svampe af højeste kvalitet
  • Bæredygtig dyrkning af svampe
  • Økologiske svampe
  • Anerkendelser & certificeringer
  • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Hvor købes vores produkter?
  • Tvedemose’s historie

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies