Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
facebook
email
  • Stalddørssalg
    • Køb økologisk jordforbedring til haven
    • Stalddørssalg på Tvedemose
  • Mosteriet
  • Opskrifter med svampe
  • Dyrkning af svampe
    • Produktion af danske champignon
    • Danske svampe af højeste kvalitet
    • Bæredygtig dyrkning af svampe
    • Økologiske svampe
    • Viden om svampe
    • Anerkendelser & certificeringer
  • Tvedemose’s svampe
    • Hvide champignon
    • Brune champignon
    • Portobello
    • Enoki
    • Kejserhatte
    • Shii-take
    • Hvor købes vores produkter?
  • Gård-nyt
    • Nyt fra Tvedemose
    • Kommende aktiviteter
    • Tvedemose’s historie
  • Kontakt

Svampespread

13. marts 2018
by Martin Sørensen
Comments are off
Svampespread   Print Ingredienser 100 g løg 2 spsk. olivenolie 3 upillede hvidløgsfed 500 g champignons 50 g shii-take 50 g mayonnaise 1-2 tsk. sojasauce 1-2 tsk. citronsaft eller balsamico Salt og peber Evt. lidt svampefond eller vand 2 spsk. hakke
Fortsæt læsning →

Frikadeller med champignon

22. maj 2017
by Martin Sørensen
Comments are off
Frikadeller med champignon   Print Ingredienser 400 g champignon 1 kg flæskefars 1 løg 3 æg 1 dl mel salt peber Tilberedning Vask champignonerne og hak dem fint. Bland de hakkede champignon sammen med de øvrige ingredienser i en stor skål. Varm en p
Fortsæt læsning →

Rødvinsmarinerede champignon (marineres 2 dage før brug)

18. marts 2017
by Martin Sørensen
0 Comment
Rødvinsmarinerede champignon (marineres 2 dage før brug)   Print Antal personer: 15-20 Ingredienser ½ l eddike 2½ dl rødvin 2½ dl rød balsamico 300 g rørsukker 300 g mørk farin 4 spsk. akaciehonning 5 stk. laurbærblade 1 spsk. paprika 1 spsk. karry
Fortsæt læsning →

Bulgurkarbonade med champignon og baby salatmix, anrettet med rødbedecreme

13. marts 2017
by Martin Sørensen
0 Comment
Bulgurkarbonade med champignon og baby salatmix, anrettet med rødbedecreme   Print Antal personer: 4 Ingredienser 150 g bulgur 5 dl vand Salt og peber 250 g finthakket champignon 30 g finthakket kruspersille 1 dl rasp ½ dl fløde 2 stk. æg Rapsolie 6
Fortsæt læsning →

Svampebrød

05. marts 2017
by Martin Sørensen
0 Comment
Et godt, groft brød som passer til al slags mad.
Fortsæt læsning →

Champignon fyldte kyllingebryst på sprød crouton med persilleolie

13. juni 2016
by Martin Sørensen
0 Comment
Champignon fyldte kyllingebryst på sprød crouton med persilleolie
Champignon fyldte kyllingebryst på sprød crouton med persilleolie   Print Antal personer: 4 Ingredienser 4 stk. kyllingebryst 200 g champignon i tynde skiver 30 g bredbladet persille 4 skiver lufttørret skinke Rapsolie til stegning Persilleolie: 1½
Fortsæt læsning →

Gratinerede svampe

07. marts 2016
by Martin Sørensen
Comments are off
Gratinerede svampe
Gratinerede svampe   Print Ingredienser 300 g krabbekød 250 g champignon i skiver 20 g smør 1 spsk. hakket skalotteløg 25 g mel 2 dl mælk Citronsaft Salt & peber Tilberedning Hæld væden fra krabbekødet(skal bruges senere). Læg de rengjorte, skiveskå
Fortsæt læsning →

Fyldte champignon med fars og bacon

24. november 2015
by Martin Sørensen
0 Comment
Fyldte champignon med fars og bacon
Fyldte champignon med fars og bacon   Print Antal personer: 4 Ingredienser 12 store champignon 200 g flæskefars 1 æg 1 spsk hvedemel ½ stk finthakket løg 3 spsk vand/mælk 300 g bacon i skiver salt og peber Tilberedning Flæskefarsen røres med salt, p
Fortsæt læsning →

Fyldte champignon med fintskårne grøntsager

24. juli 2015
by Martin Sørensen
0 Comment
Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
Fyldte champignon med fintskårne grøntsager   Print Tilberedningstid 1 min Total time 1 min   Antal personer: 4 Ingredienser 12 store champignon 2 fed hvidløg finthakket 1 stk rød peberfrugt ½ stk squash ½ - 1 stk finthakket løg champignonstokk
Fortsæt læsning →

Lammefilet med kejserhatte og æbler

27. maj 2015
by Martin Sørensen
0 Comment
Lammefilet med kejserhatte og æbler   Print Antal personer: 4 Ingredienser 4 stk lammefilet 4 stk Kejserhatte i tykke skiver 1 stk rødt æble i både 2 stk løg i både 600 g små kartofler 30 g revet parmesan salt, peber og kanel margarine og olie lidt
Fortsæt læsning →
123

Aktiviteter

Tvedemose deltager på forskellige fødevarefestivaller og -messer mv. Se programmet her...

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Udvalgte opskrifter

Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
Stegt unghanebryst på marksvamperisotto
13. marts 2013
Enoki-svampe med smørstegt persille
Enoki-svampe med smørstegt persille
05. marts 2013
Svampesaute med pasta
Svampesaute med pasta
24. oktober 2012

Opskrifts-stikord

bacon brasede kartofler burger carbonara champignon Enoki enoki sandwich flødeost fond frikadeller grahamsmel grøntsager hane hvidløg is jordskokker kejserhatte krabbe kylling laks lam marksvampe nye kartofler pancetta parmaskinke pasta persille pesto pizza Portobello ratatouille risotto rodfrugter sauce Shii-take svampe shiitake shiitake bacon sovs spaghetti spelt spinat suppe svampe svampespread Øko

Links

  • Dansk Grønt
  • Facebook
  • Sæson for god smag

Nyeste opskrifter

Grillspyd og sommergrønt
18. juni 2018
Grillede portobello
14. juni 2018
Shii-take fond
13. marts 2018
Svampespread
13. marts 2018
Pulled kejserhatte
13. marts 2018

Åbningstider

I dag har vi åbent kl. 08 - 15.00
[Show working hours]
Day Open Close
Mandag 08 16.00
Tirsdag 08 16.00
Onsdag 08 16.00
Torsdag 08 16.00
Fredag 08 15.00
Lørdag 08 12.00
Søndag Closed

Søg


Tvedemose Økologi ApS smiley-rapport

Tvedemose Ejendom ApS smiley-rapport

Tvedemose Food ApS smiley-rapport

TVM Ingredients ApS smiley-rapport


Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942   •   Jens Christian og Kirsten Hansen   •   Tvedemosevej 2, Snesere   •   4750 Lundby   •   Tlf.: +45 5599 0233   •   Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441