Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:18. juni 2018

Grillspyd og sommergrønt

Grillspyd og sommergrønt
 
Ingredienser
  • 200 g hvide champignon
  • 200 g brune champignon
  • 100 g kejserhatte
  • 2 stk majskolber
  • 2 tomater
  • 1 squash
  • 1 peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 hjertesalat
  • rapsolie
  • salt og peber

Tilberedning
  1. Tænd op i grillen og læg majskolberne på
  2. Skyl alle grøntsager
  3. Skær, squash, løg, peberfrugt ud i store stykker og sæt dem skiftevis på et spyd sammen med brune og hvide champignon
  4. Del og skyl hjertesalat
  5. Hæld lidt olie over grøntsagerne og krydr med salt og peber
  6. Skær kejserhatte i skiver og læg alle grøntsager på grillen