Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:12. oktober 2017

Wok med shii-take svampe

Wok med shii-take svampe
 
Antal personer: 4

Ingredienser
  • 100 g shiitake
  • 1 løg
  • ½ broccoli
  • 2 gulerødder
  • 250 g nudler
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 stk. chili
  • 1 ½ spsk. Soja
  • Citronsaft
  • Persille

Tilberedning
  1. Vask gulerødder og broccoli og snit dem i grove stykker.
  2. Pil løget og snit det i små både.
  3. Skær shiitake svampene i 3 mm skiver eller i kvarte (stokken kan også spises).
  4. Snit chili fint.
  5. Opvarm en wok/pande med olie/smør
  6. Sæt en gryde med vand og salt over.
  7. Kog broccoli i vandet
  8. Svits gulerødder, løg, chili og shiitake på panden i ca. 5 min
  9. Kog nudlerne sammen med broccoli i ca. 3 min.
  10. Hæld vandet fra nudler og broccoli og sammenbland med de øvrige ingredienser i wokken.
  11. Tilsæt ingefær, soja og lad retten stå at simre
  12. Smag til med citronsaft og top retten med persille.