Vask gulerødder og broccoli og snit dem i grove stykker.
Pil løget og snit det i små både.
Skær shiitake svampene i 3 mm skiver eller i kvarte (stokken kan også spises).
Snit chili fint.
Opvarm en wok/pande med olie/smør
Sæt en gryde med vand og salt over.
Kog broccoli i vandet
Svits gulerødder, løg, chili og shiitake på panden i ca. 5 min
Kog nudlerne sammen med broccoli i ca. 3 min.
Hæld vandet fra nudler og broccoli og sammenbland med de øvrige ingredienser i wokken.
Tilsæt ingefær, soja og lad retten stå at simre
Smag til med citronsaft og top retten med persille.
3.5.3251
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies