Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:24. juli 2015

Fyldte champignon med fintskårne grøntsager

Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 12 store champignon
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 stk rød peberfrugt
  • ½ stk squash
  • ½ – 1 stk finthakket løg
  • champignonstokke
  • 2 spsk rapsolie
  • salt og peber

Tilberedning
  1. Champignonerne skylles og stokken tages ud
  2. Champignonerne stilles i et ildfast fad og forbages i ovnen ved 175°C i 10 min.
  3. Peberfrugt, squash og champignonstokke skæres i fine tern
  4. Sauteres på panden med løg
  5. Smages til med hvidløg, salt og peber
  6. Grøntsagerne fyldes i de store champignon og bages færdig i ovnen ved 175°C i ca. 10–15 min.
  7. Anretning:
  8. De fyldte champignons stilles på tallerken eller fad og kan
  9. serveres med kold cremefraiche.