Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
Stegte Kejserhatte med selleritoast og Mizuna salat
Date:
18. august 2015
Tags:
carpaccio
,
Enoki
Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost
Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
160 g okseinderlår/carpaccio
30 g Rucola salat
70 - 100 g Enoki svampe
30 g italiensk pecorino ost
Marinade:
1½ dl olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
Salt og peber
2 spsk. finthakket kruspersille
Tilberedning
Marinade: citronsaft piskes med olivenolie, tilsættes presset hvidløg og kruspersille.
Smages til med salt og peber.
Rucola salat skylles og Enoki svampe skæres fri for rodnettet.
Anretning:
Okseinderlår arrangeres på en tallerken, midten toppes med Rucola salat og sprøde Enoki svampe.
Marinaden fordeles rundt på kødet, og italiensk pecorino ost i spåner placeres på anretningen.
Italiensk pecorino ost kan erstattes med en anden fast ost fx. grana, parmesan eller emmentaler.
3.5.3208
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441