Når bærrene har fået sødme tages de op og lagen indkoges til en tynd sirup. Bærrene lægges tilbage i siruppen.
Tranebærterrin:
Drænet yoghurt røres med tranebærsirup og tranebær.
Husblas smeltes i en gryde ved svag varme under omrøring, afkøles let og vendes i cremen.
Tranebærcremen hældes i små forme som skal stå og hærde på køl i min. 2 timer.
Kejserhatte deles i skiver på langs og steges på panden i olie, krydres med salt og
friskkværnet peber.
Anretning:
Kejserhatte arrangeres som en vifte på tallerken, skiver af røget dyrekølle foldes sammen som en rose og placeres derpå.
Tranebærterrin dyppes i varmt vand i 2 sekunder og vendes ud på tallerknen.
Syltede tranebær lægges på og pyntes med spåner af asparges som er skrællet på langs.
Evt. kan der pyntes med lidt kørvelblade el.lign.
3.5.3208
Del indhold
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies