Kartoflerne halveres og lægges i et ildfast fad med lidt olie, salt og peber.
Kartoflerne bages i ovnen ved 190°C i ca. ½ time.
Lammefileterne krydres med salt, peber og lidt kanel, brunes på pande i margarine tilsat olie i ca. 5 min.
Lammefileterne skal trække i ca. 3 min. før de skæres ud.
Kejserhatte steges på panden i lidt olie/smør.
Løg og æblebåde som skal sauteres al dente, krydres med salt og peber.
Anretning:
Kejserhatte og æbler arrangeres på tallerknen i vifter.
Lammefileten placeres på en bund af løg og toppes med revet ost.
Kartoflerne placeres på tallerknen eller serveres i en skål.
Retten kan pyntes med brøndkarse.
3.5.3208
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies