Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Frikadeller med champignon
Shiitake pesto
Date:
02. oktober 2017
Tags:
pizza
,
shiitake
Pizza med shii-take
Pizza med shii-take
Print
Ingredienser
Dej
10 g Gær
1,2 dl Vand
125 g Hvedemel
75 g Rugmel
½ tsk. Salt
½ tsk. sukker
½ spsk. Olie
Fyld
60 g Flødeost med urter og hvidlø
1 fed hvidløg, finthakket
80 g revet hård ost, fx. krystalost
20 g revet parmesanost
200 g Shiitake svampe
Bredbladet persille
Tilberedning
Gæren udrøres i vand
Resten af dej-ingredienserne tilsættes, dejen æltes i 5-10 min og stilles til hævning i en times tid
Sæt en bageplade i ovnen og tænd på 250 grader varmluft
Rens svampene og fjern det nederste af stilken
Pizzadejen rulles tyndt ud og lægges på bagepapir
Flødeosten fordeles i et tyndt lag på pizzabunden og hvidløg drysses ud over. Derefter drysses den revne ost ud herpå
Shiitake svampene fordeles hele på pizzaen
Pizzaen kommes i ovnen og bages i 10 - 12 min. indtil kanten er sprød og osten er gylden
Inden serveringen drysses med frisk persille eller persillepesto
3.5.3228
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441