Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Brasede kartofler med kejserhatte
Smørstegte shii-take
Date:
10. januar 2018
Tags:
kejserhatte
,
spaghetti
Spaghetti med tomat og kejserhatte
Spaghetti med tomat og kejserhatte
Print
Ingredienser
200 g kejserhatte
500 g pasta
3 tomater
1 løg
2 fed hvidløg
Olivenolie
Salt, peber
Tilberedning
Kog spaghettien i salt til den er al dente.
Del kejserhatte i passende skiver og steg på en varm pande med olie.
Snit løg, hvidløg og tomat fint.
Hæld vandet fra spaghettien.
Tilsæt olivenolie samt de øvrige ingredienser til pastaen og vend det sammen.
Smag til med salt og peber, evt. sammen med krydderurter.
3.5.3229
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441