Læg parmaskinken på en bageplade med bagepapir, og tør det i ovnen ved 80° i ca. en time, til det er helt sprøde og tørre. Lad skinken køle af og pulverisér den i en foodprocessor eller minihakker.
Del enokisvampene i 10 små bunker og læg dem på en bageplade.
Hak hvidløget fint og rør med olie, citronsaft, citronskal, salt og peber. Dryp dressingen jævnt over svampene.
Hak skalotteløget fint og drys over svampene. Drys også med skinkepulver og timianblade.
Læg flager af parmesan over svampene. Grill svampene med en gasbrænder til parmesanen er gyldenbrun og transparent.
Servér som appetizer, lille ret i en større menu eller som tilbehør til en stegeret.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.AcceptérLæs mere om cookies