Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Smørstegte shii-take
Grillede enoki
Date:
20. januar 2018
Tags:
kejserhatte
,
pizza
Pizza med kejserhatte
Pizza med kejserhatte
Print
Ingredienser
200 g kejserhatte
½ l vand
1 spsk. havsalt
⅔ dl olivenolie
½ pk gær
ca. 600 g mel
Tomatpasta
Din yndlingsost i mængde efter ønske
Evt. krydderurter
Tilberedning
I vandet opblødes gær, salt og olie. Mel røres i og dejen æltes. Stilles på køl i min. 8 timer.
Rulles ud til dejbund.
Tomatpasta smøres på dejbunden.
Drys osten på og fordel kejserhattene.
Drys med havsalt og evt. krydderurter
Dryp olivenolie over og bage ved 275 grader til den er let gylden, ca. 17 min.
3.5.3229
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.
Acceptér
Læs mere om cookies