Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Lammefilet med kejserhatte og æbler
Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
Date:
18. juli 2015
Tags:
asparges
,
dyrekølle
,
kejserhatte
,
tranebær
Røget dyrekølle med Kejserhatte og støbt tranebærterrin
Røget dyrekølle med Kejserhatte og støbt tranebærterrin
Print
Antal personer:
4
Ingredienser
160 g røget dyrekølle i skiver
4 stk. Kejserhatte
olie, salt og friskkværnet peber
4 stk. grønne asparges
evt. frisk kørvel
Syltede tranebær:
2 dl vand
2 dl sukker
120 g tranebær (frost)
Støbt tranebærterrin:
3 dl drænet yoghurt
2 spsk. tranebærsirup
50 g syltede tranebær
4 blade husblas (udblødt i koldt vand)
Tilberedning
Syltede tranebær:
Tranebærrene halveres, koges med vand og sukker.
Når bærrene har fået sødme tages de op og lagen indkoges til en tynd sirup. Bærrene lægges tilbage i siruppen.
Tranebærterrin:
Drænet yoghurt røres med tranebærsirup og tranebær.
Husblas smeltes i en gryde ved svag varme under omrøring, afkøles let og vendes i cremen.
Tranebærcremen hældes i små forme som skal stå og hærde på køl i min. 2 timer.
Kejserhatte deles i skiver på langs og steges på panden i olie, krydres med salt og
friskkværnet peber.
Anretning:
Kejserhatte arrangeres som en vifte på tallerken, skiver af røget dyrekølle foldes sammen som en rose og placeres derpå.
Tranebærterrin dyppes i varmt vand i 2 sekunder og vendes ud på tallerknen.
Syltede tranebær lægges på og pyntes med spåner af asparges som er skrællet på langs.
Evt. kan der pyntes med lidt kørvelblade el.lign.
3.5.3208
Del indhold
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441