Danske svampe året rundt!
Tlf.: +45 5594 2400
— Main Menu —
Stalddørssalg
- Køb økologisk jordforbedring til haven
- Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
- Produktion af danske champignon
- Danske svampe af højeste kvalitet
- Bæredygtig dyrkning af svampe
- Økologiske svampe
- Viden om svampe
- Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
- Hvide champignon
- Brune champignon
- Portobello
- Enoki
- Kejserhatte
- Shii-take
- Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
- Nyt fra Tvedemose
- Kommende aktiviteter
- Tvedemose’s historie
Kontakt
Stalddørssalg
Køb økologisk jordforbedring til haven
Stalddørssalg på Tvedemose
Mosteriet
Opskrifter med svampe
Dyrkning af svampe
Produktion af danske champignon
Danske svampe af højeste kvalitet
Bæredygtig dyrkning af svampe
Økologiske svampe
Viden om svampe
Anerkendelser & certificeringer
Tvedemose’s svampe
Hvide champignon
Brune champignon
Portobello
Enoki
Kejserhatte
Shii-take
Hvor købes vores produkter?
Gård-nyt
Nyt fra Tvedemose
Kommende aktiviteter
Tvedemose’s historie
Kontakt
Røget dyrekølle med Kejserhatte og støbt tranebærterrin
Carpaccio med Rucola salat, Enoki svampe og italiensk pecorino ost
Date:
24. juli 2015
Tags:
champignon
,
grøntsager
Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
Fyldte champignon med fintskårne grøntsager
Print
Tilberedningstid
1 min
Total time
1 min
Antal personer:
4
Ingredienser
12 store champignon
2 fed hvidløg finthakket
1 stk rød peberfrugt
½ stk squash
½ - 1 stk finthakket løg
champignonstokke
2 spsk rapsolie
salt og peber
Tilberedning
Champignonerne skylles og stokken tages ud
Champignonerne stilles i et ildfast fad og forbages i ovnen ved 175°C i 10 min.
Peberfrugt, squash og champignonstokke skæres i fine tern
Sauteres på panden med løg
Smages til med hvidløg, salt og peber
Grøntsagerne fyldes i de store champignon og bages færdig i ovnen ved 175°C i ca. 10–15 min.
Anretning:
De fyldte champignons stilles på tallerken eller fad og kan
serveres med kold cremefraiche.
3.1.09
Tvedemose Champignon CVR.: 28261942 • Jens Christian og Kirsten Hansen • Tvedemosevej 2, Snesere • 4750 Lundby • Tlf.: +45 5599 0233 • Enoki I/S CVR: 20296380 • Tvedemose Økologi CVR: 40250441