Friske, fyldige og et sprødt bid. Økologiske portobello, kejserhatte, bøgehatte, enoki, shii-take og fantastiske champignon.



Dato:06. marts 2013

Champignon biks

Champignon biks
 
Tilberedningstid

Total time

 

Antal personer: 4

Ingredienser
  • 100 g smør
  • 450 g hele, rensede champignon
  • 500 g skrællede jordskokker i store stykker.
  • 4 Rødløg i både (ca. 300 g)
  • 300 g broccoli i små buketter
  • 1 tsk. timian
  • 2 tsk. groft salt
  • Friskkværnet peber

Tilberedning
  1. Steg champignonerne i halvdelen af smørret ved kraftig varme i ca. 3 min. og tag dem op.
  2. Steg herefter jordskokkerne i resten af smørret ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min.
  3. Tilsæt løg, broccoli og timian. Steg videre under omrøring, i ca. 8 min.
  4. Kom champignonerne tilbage i gryden. Varm retten igennem og smag den til med salt og peber.
  5. Server champignon-biks som grøntsagstilbehør til fx stegt okseculotte.

Tips
Spises med spejlæg og ristet rugbrød.